Medienos gabaliukai Rūkyti ir kepti ant grotelių.Ąžuolas.BBQ.3 litrų.
Užsakymai priimami paštu:
[email protected]
Visoje Lietuvoje.
BBQ Kamado.
BBQ Rūkymas.
ĄŽUOLAS – tinka prie kiekvienos ant grotelių keptos mėsos, žuvies ir sunkaus žvėrienos. Jis turi stiprų dūminį skonį, kuris gerai maišosi arba yra geras vienas. Pats universaliausias rūkymo miškas ir mūsų populiariausias.
Tobulai rūkytas maistas, išbandyt
BBQ ant grotelių.as ir patikrintas, kad jums to nereikėtų. Uždekite keletą gabalėlių savo rūkykloje, Kamado stiliaus keraminėje kepsninėje arba virdulio kepsninėje.
Palikite apie 15-20 minučių, kol gabalėliai taps balti
Žnyplėmis tolygiai paskirstykite gabalėlius
Pakeiskite kepimo groteles
Uždarykite dangtį ir visas ventiliacijos angas – taip užtikrinama, kad ugnis užges, o malkos toliau rūks.
Sudėkite maistą ir virkite uždengę dangtį naudodami ventiliacijos angas, kad reguliuotumėte šilumą.
Jei norite gaminti maistą su anglimi, tiesiog uždėkite keletą gabalėlių ant anglies, kad gautumėte subtilų dūmų skonį.
Kai kurie žmonės mėgsta mirkyti savo gabalėlius, o mes nenorime, nes tai tik sulėtina gaminimo procesą. Mes įdedame nedidelį folijos indą su maždaug 1 puslitra vandens į kepsninę, esančią šalia žarijų, kad pridėtume pakankamai drėgmės. Taip jūsų gabaliukai išliks. išdžiovinkite, kad gautumėte skanų dūmų skonį.
Užsakymai priimami paštu:
[email protected]
Visoje Lietuvoje.